Werken Bij ERIKS » Home
Werken bij ERIKS? print header

Werken bij ERIKS!

Werken kun je overal. Maar wil jij jezelf écht ontwikkelen op het snijvlak van techniek en commercie? Wil je daarnaast doorgroeien en samenwerken met internationale collega’s in wel 28 landen? Wil je werken bij een gecertificeerd Top Employer? Wat dacht je van een functie bij ERIKS?

Naast een baan vol uitdagingen en eigen verantwoordelijkheid binnen een informele bedrijfscultuur, bieden we jou uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien krijg je bij ERIKS de kans je kennis en vaardigheden aan te scherpen op de ERIKS University en in de diverse andere Learning & Development programma’s.

Grijp daarom je kans en solliciteer bij ERIKS, onderdeel van SHV holdings en één van de grootste en meest toonaangevende industriële dienstverleners ter wereld. Een sterk groeiend bedrijf, altijd op zoek naar talent.

<< Bekijk hier onze testimonials >>

Ook in 2016: Top Employer

ERIKS-Top-Employer-250Onze medewerkers zijn sinds de oprichting van ERIKS ruim 75 jaar geleden ons grootste kapitaal. We zijn daarom trots dat ERIKS ook dit jaar is gecertificeerd als Top Employer!

Hiermee laten we zien dat de groei en ontwikkeling van onze mensen én nieuw talent altijd prioriteit heeft.

lees verder


button-vacatures