Werken Bij ERIKS » Home
Werken bij ERIKS? print header

wbe-banner-01-2018

Werken bij ERIKS?

Werken kun je overal. Maar wil jij jezelf écht ontwikkelen op het snijvlak van techniek en commercie? Wil je daarnaast doorgroeien en samenwerken met internationale collega’s in zo'n 20 landen? Wil je werken bij een gecertificeerd Top Employer? Wat dacht je van een functie bij ERIKS?

Naast een baan vol uitdagingen en eigen verantwoordelijkheid binnen een informele bedrijfscultuur, bieden we jou uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar worden we ieder jaar op getoetst. Bovendien krijg je bij ERIKS de kans je kennis en vaardigheden aan te scherpen in verschillende Learning & Development programma’s.

Grijp daarom je kans en solliciteer bij ERIKS één van de grootste en meest toonaangevende industriële dienstverleners ter wereld en onderdeel van SHV holdings . Een sterk groeiend bedrijf, altijd op zoek naar talent.

ERIKS Top Employer 2018

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal. We zijn daarom trots dat ERIKS ook in 2018 - voor de achtste keer op rij - is getoetst én gecertificeerd als Top Employer Nederland.

TE_2018_logoHiermee laten we zien dat de groei en ontwikkeling van onze mensen én nieuw talent prioriteit heeft.

LEES VERDER...

vacatures-klik-hier_s