Stage bij ERIKS » Werken Bij ERIKS
Werken bij ERIKS? print header

ERIKS-TE-2016-arcadio-wbe-banner


Stages voor studenten

QUINTEN

quint_testimonial_325x200

Vliegende start carrière

“ERIKS kwam op mijn pad toen ik op zoek was naar een stage tijdens mijn hbo-opleiding WTB. Na een leerzame eerste stage heb ik enige tijd later ook mijn afstudeerstage vervuld bij ERIKS. Hierna werd mij aangeboden om in dienst te treden bij ERIKS in een zowel technische als commerciële functie, welke ik inmiddels alweer anderhalf jaar met veel plezier invul.

Ik hou mij o.a. bezig met aanvragen van klanten, technische vraagstukken, klant specifiek maatwerk en projecten.  Deze diverse functie, gecombineerd met  de aangeboden trainingen en cursussen zorgt dat ik me kan ontwikkelen binnen de organisatie en als persoon.”

<< Bekijk hier alle testimonials >>

Stagemogelijkheden

Ben jij op zoek naar een leerzame, interessante stageplaats? ERIKS heeft stageplekken beschikbaar voor talent!

Volg je een technische of commerciële studie, dan zijn er volop mogelijkheden. Het afwisselende aanbod aan stageplaatsen bij ERIKS geeft je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een leerzame omgeving waarbij je uitdagingen aangaat, innovatieve oplossingen bedenkt en doordacht handelt. Dit alles in een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door een collegiale, open werksfeer met respect voor en vertrouwen in elkaar.

Als stagiair maak je onderdeel uit van een team, waarin je leert en veel ervaring opdoet. Bij de invulling van een stageplaats wordt rekening gehouden met je ontwikkeldoelstellingen en je affiniteiten. Ook goed om te weten; een stagiair komt bij ERIKS in aanmerking voor een stagevergoeding!

Op zoek naar een stageplek?

Solliciteer dan op de vacature "Stage bij ERIKS". Wij kijken dan graag met je mee naar wat je mogelijkheden bij ERIKS zijn.