Top Employer 2018 » Werken Bij ERIKS
print header

wbe-banner-2018

ERIKS Top Employer 2018

TE_2018_logoOnze medewerkers zijn sinds de oprichting van ERIKS ruim 75 jaar geleden ons grootste kapitaal. We zijn daarom trots dat ERIKS, na wederom een strenge, aangescherpte toetsingsprocedure, voor het achtste jaar op rij gecertificeerd is als Top Employer!

Hiermee laten we zien dat de groei en ontwikkeling van onze mensen én nieuw talent altijd prioriteit heeft. Het bevestigt bovendien dat we ons blijven onderscheiden met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een hoge persoonlijke betrokkenheid. Wij schaven ons vooruitstrevende HR beleid voortdurend bij. Want alleen het beste is goed genoeg!

Voor meer informatie over de certificering, ga je naar de website van het Top Employers Institute.

Bekijk onze bedrijfspagina.

vacatures-klik-hier_s

"Met elkaar maken we ERIKS tot een fantastisch bedrijf"

otto_325x200

“Het is voor ERIKS een eer dat wij ook dit jaar weer het Top Employer certificaat hebben behaald. Het is een erkenning van de positieve ontwikkelingen binnen ERIKS. Met elkaar maken we ERIKS tot een fantastisch bedrijf, waar je graag bij wilt werken. Waar we medewerkers laten merken dat zij het verschil maken. Door in ze te investeren in hun huidige functie maar ook als ze de ambitie hebben om door te groeien.“

Eric Otto | COO ERIKS Group