Top Employer 2019 » Werken Bij ERIKS
print header

te19-collage_696px

ERIKS Top Employer 2019

Onze medewerkers zijn sinds de oprichting van ERIKS bijna 80 jaar geleden ons grootste kapitaal. We zijn daarom trots dat ERIKS, na wederom een strenge, aangescherpte toetsingsprocedure, voor het negende jaar op rij gecertificeerd is als Top Employer!

TE-2019-325px

Hiermee laten we zien dat de groei en ontwikkeling van onze mensen én nieuw talent altijd prioriteit heeft. Het bevestigt bovendien dat we ons blijven onderscheiden met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een hoge persoonlijke betrokkenheid. Wij schaven ons vooruitstrevende HR beleid voortdurend bij.

Voor meer informatie over de certificering, gaat u naar de website van het Top Employers Institute.

Bekijk daar ook onze bedrijfspagina.

"Bij ERIKS vinden we het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen"

s-splinter_325px

“Voor het 9e opéénvolgende jaar heeft ERIKS het Top Employers certificaat behaald. Iets waar wij erg trots op zijn. Waarom zou je kiezen voor werken in één bepaald marktsegment? Bij ERIKS kom je in aanraking met klanten uit de top van de gehele Nederlandse industrie uit alle sectoren. Onze klanten vinden ERIKS een fantastisch bedrijf om mee te werken, en onze medewerkers vinden ERIKS een fantastisch bedrijf om vóór te werken. Bij ERIKS vinden wij het belangrijk dat iedereen zich blijft ontwikkelen en bieden wij volop mogelijkheden je eigen carrière vorm te geven.“

Sander Splinter | Directeur ERIKS Nederland

vacatures-klik-hier_s